Υπάρχουν άνθρωποι που φτιάχνονται με καρτούν, με κλόουν, με φορτιγατζήδες, με κουνέλια, με ωραία μαλλάκια, με καφέ αηδιαστικά μπαλάκια και με ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Κι εφόσον υπάρχουν και ζητούν προϊόντα για την ικανοποίησή τους, υπάρχουν και οι εταιρείες που τους εξυπηρετούν. Μια τέτοια εταιρέια είναι και η Divine Interventions (Θείες Παρεμβάσεις), η οποία κατασκευάζει σεξουαλικά βοηθήματα με θρησκευτικά κυρίως θέματα.
Η Αμερικανική αυτή εταιρεία ιδρύθηκε το 1999, με σκοπό να παρέχει ορθόδοξους οργασμούς στον κόσμο. Ιδρυτής και κύριος κατασκευαστής των προϊόντων είναι ο Nigel R, ο οποίος, όπως λέει, συνέλαβε την ιδέα για το λαμπρό αυτό΄εγχείρημα όταν μια φορά στο πανεπιστήμιο μπέρδεψε την εικόνα του κουτιού της νυχτερινής λάμπας με τον Ιησού ενός φίλου του μ’ένα ντίλντο. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από σιλικόνη και χρωματισμένα με πολλή αγάπη από την ομάδα των τεχνιτών. Για να καταλάβετε με πόση σπιτική αγάπη τα φτιάχνουν για μας, τα ψήνουν σ’έναν απλό φούρνο μικροκυμάτων.
Στο κατάστημα διατίθενται προϊόντα όπως η ράβδος του Θεού, η Παρθένος Μαρία, βίβλος για ξέσκισμα, ο Ιησούς κομπρεσέρ και η σφήνα πρωκτού στη μορφή του Θείου Βρέφους, το καθένα σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τα γούστα του καθενός.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους εδώ. Κι αν σας αρέσει κάτι μπορείτε εύκολα να το αγοράσετε. Οι τιμές δεν είναι εξωφρενικές, κι επίσης στέλνουν παγκοσμίως.
Εκτός από χριστιανικά θέματα, η εταιρεία έχει επεκταθεί και σε ανατολικές θρησκείες, προσφέροντας παιγνίδια όπως το Βούδα ή το λίγκαμ (ινδουιστικό φαλλικκό σύμβολο) του Σίβα. Παρόλα αυτά τον ουδαϊσμό και το ισλάμ δεν τα έχει αγγίξει καθόλου, για ευνόητους λόγους, ιδίως για το δεύτερο. Πάντως μια μενορά που θα μπορεί να εξυπηρετεί πολλά άτομα περιμετρικά ή κάτι ενδιαφέρον με το πρόσωπο του Προφήτη θα ήταν καλές ιδέες.
Αν και μικρή, η εταιρεία έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Το 2014, το κανάλι Vice έκανε ένα ρεπορτάζ γι’αυτήν. Τότε ο ιδιοκτήτης σκεφτόταν να μετατρέψει την εταιρεία σε εκκλησία, διότι στην Αμερική τα εκκλησιαστικά ιδρύματα δε φορολογούνται, δεν μπορούν όμως να έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα, κάτι που ακόμη τουλάχιστον δεν έχει γίνει. Ο ίδιος ήταν μέλος της Εκκλησίας της Αγγλίας στο παρελθόν, σήμερα όμως δηλώνει άθεος. Εγώ γνώριζα εδώ και καιρό την ύπαρξη των Θείων Παρεμβάσεων από το Zyklon b, όταν υπήρχε το Fridge. Χθες το θυμήθηκα όλως τυχαίος, έψαξα, και ήμουν πανευτυχής όταν το συνάντησα στο πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης του Google με τον όρο αναζήτησης “divine interventions”.
Το λυπηρό μ’αυτήν την περίπτωση είναι ότι, αν κι εύκολο, εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο. Όποιος έχει το μεράκι, ξέρει να χειρίζεται σιλικόνη κι έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπορεί να στήσει ένα τέτοιο μαγαζάκι, κι έτσι να πουλάει και στο εξωτερικό και να γίνει παγκοσμίως γνωστός, αλλά, εκτός του ότι δεν έχουμε καινοτόμο πνεύμα, υπάρχει και το παπαδαριό που δε θα το επέτρεπε αυτό. Εδώ αποτεφρωτήριο νεκρών ακόμα δε μας έχουν αφήσει να κάνουμε, πόσο μάλλον δονητές σε σχήμα σταυρού.