Πηγή:
zougla.gr

Κατ’ οίκον έκτιση της ποινής για κατάδικους με αναπηρία άνω του 80%
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014, 02:33
Τροπολογία με την οποία επεκτείνεται η δυνατότητα για κατ’ οίκον έκτιση της ποινής και σε κατάδικους που πάσχουν από νοσήματα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% κατατέθηκε στη Βουλή, εξαιρώντας τους καταδικασθέντες για τρομοκρατία και εσχάτη προδοσία.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη «Ρύθμιση δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών».

Στην τροπολογία περιλαμβάνονται ακόμα ρυθμίσεις για τις αναβολές στις δίκες, την αύξηση των θέσεων των αντιεισαγγελέων κατά τρεις, για τις αδικαιολόγητες απουσίες δικαστών από τις συνεδριάσεις των οργάνων του δικαστηρίου και την αναστολή των αδειών τους σε περίπτωση επειγουσών υποθέσεων.
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014, 02:34

Ωραία δηλαδή! Αγοράζω ένα οικόπεδο 10 στρέμματα, χτίζω εκει το σπίτι με πισίνες, τζακούζια, κήπους, προσωπικό κινηματογράφο και όσες άλλες ανέσεις θέλω, κι εφόσον δε βάλω γκαζάκια στη Βουλή ή δεν πουλήσω πληροφορίες της ΕΥΠ στους Τούρκους, είμαι εντάξει. ΠροΎποτίθεται πως θα πρέπει νά’χω υπέρογκες καταθέσεις για κάτι τέτοιο.

Advertisements