Αυτή είναι η ετήσια αναφορά των στατιστικών του ιστολογίου για το 2014. Τις προηγούμενες χρονιές δε νομίζω να έβγαινε κάτι αντίστοιχο στο τέλος κάθε χρόνου, ή τουλάχιστον δεν του έδινα σημασία. Δεν τηνμεταφράζω, επειδή είναι πολύ μεγάλη και η δουλειά θά’ταν πολύ βαρετή. Άλλωστε τα νούμερα μπορείτε να τα καταλάβετε όσοι δεν ξέρετε αγγλικά, ή, αν καίγεστε τόσο πολύ να μάθετε το περιεχόμενο, βάλτε το μεταφραστή της Γκουγκλ μπρος. Είναι η πρώτη φορά που δε μεταφράζω κάτι γιατί ο χρόνος πιέζει για επόμενα άρθρα.

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2014 annual report for this blog.

Here's an excerpt:

The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about 210,000 times in 2014. If it were an exhibit at the Louvre Museum, it would take about 9 days for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Ντροπιαστικά μικρή πρόοδος από το 2013! Μόνο 22 άρθρα για όλο το 2014, μόνο τόσο λίγοι σχολιαστές; Πρέπει να επισπεύσω τους ρυθμούς μου επειγόντως! Το καλό είναι ότι τα περισσότερα άρθρα μου είναι διαχρονικά κι έτσι έχουν διαχρονική επισκεψιμότητα, οπότε κι αν ο ρυθμός των δημοσιεύσεών μου πέσει προσωρινά, δεν πέφτει η επισκεψιμότητα. Αντιθέτως με το χρόνο ανεβαίνει.

Α, και καλή χρονιά σε όλους!

Advertisements