Από:
defencenet.gr

<"» ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ » Ο Πατριάρχης επισημοποίησε το σχίσμα με τον ελληνικό λαό
ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!

Επίσκεψη στην πατρική οικία – μουσείο του σφαγέα του Ελληνισμού, και ιδρυτή της σημερινήςΤουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ, που βρίσκεται στο χώρο του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από ιεράρχες του Πατριαρχείου, έγινε δεκτός από τον γενικό πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη Tugrul Biltekin (Τουγρούλ Μπιλτεκίν), ο οποίος στη συνέχεια τον ξενάγησε στις αίθουσες του ανακαινισμένου μουσείου, που φιλοξενούν δημοσιεύματα και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή του Κεμάλ Ατατούρκ καθώς και το κέρινο ομοίωμα του.

«Νοιώθουμε χαρά που επισκεπτόμαστε την ανακαινισμένη οικία στη Θεσσαλονίκη του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ατατούρκ. Ευχόμενοι, ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του, ικετεύουμε τον Μεγαλοδύναμο, οι μεταρρυθμίσεις του να ζουν για πάντα και ο λόγος του «Ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στην Οικουμένη» όσο περνάει ο χρόνος να γίνεται πραγματικότητα. Με τις ευλογίες μας» έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών πριν αναχωρήσει, ο κ. Βαρθολομαίος.

Ο Πατριάρχης επισημοποίησε το «σχίσμα» με τον ελληνικό λαό. Έστειλε τις ευλογίες του για τον άνθρωπο που κατέσφαξε τον μικρασιατικό Ελληνισμό, και ζήτησε την ανάπαυση της ψυχής του!

Για τις ψυχές των θυμάτων του, ζήτησε από τον Μεγαλοδύναμο να τις αναπαύσει; Ο Πατριάρχης συμπεριφέρεται σαν αυτό που έχει ο ίδιος δηλώσει ότι είναι: Τούρκος πολίτης.

Με μεγάλη ευκολία εκθειάζει την Τουρκία και τους «ιστορικούς» της ηγέτες. Προσβάλει την μνήμη χιλιάδων θυμάτων των Νεότουρκων, και σίγουρα δεν ενδιαφέρεται ποσώς για τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Είχε ακόμη δε την αμετροέπεια, να δηλώσει «οι μεταρρυθμίσεις του να ζουν για πάντα και ο λόγος του «Ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στην Οικουμένη» όσο περνάει ο χρόνος να γίνεται πραγματικότητα. Με τις ευλογίες μας»!

Ποιές μεταρρυθμίσεις; Οι σφαγές των Ελλήνων; Των Αρμενίων;Των Ασσυρίων; Μετέτρεψε την Μικρά Ασία σε ένα απέραντο νεκροταφείο, και αφού εξαφάνισε τους πάντες, είχε το θράσος να μιλά για «ειρήνη στην Οικουμένη».

Και έρχεται ο οικουμενικός Πατριάρχης να επιβραβεύσει αυτά τα ψέμματα! Το Πατριαρχείο είναι Οικουμενικό, ,με αποστολή να προστατεύει την Ελληνορθοδοξία (Μόνο αυτή υπάρχει, ακόμα και οι Ρώσοι, και οι υπόλοιποι Σλάβοι ΑΥΤΉΝ ΔΙΔΆΧΤΗΚΑΝ, και αυτήν τηρούν), και όχι να χαιδεύει τα αυτιά αλλόθρησκων, και εν πάσει περιπτώσει, μακραίωννω εχθρών του Ελληνισμού. Γιατί Ελληνισμός και Ορθοδοξία «πάνε πακέτο», είναι ένα.

Έχουμε μείνει άφωνοι, γιατί πλέον δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Είναι εμφανές ότι τα νεοταξίτικα κέντρα που κυβερνούν τον πλανήτη, επιδιώκουν την καταστροφή της ορθοδοξίας και του Ελληνισμού,και την επιβολή της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ(Εωσφωρισμού-Υλισμού) σε όλον τον κόσμο. Και τι καλύτερο από το να μας οδηγήσουν εκεί οι κεφαλές των «παλαιών» θρησκειών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr"

Τούρκος πολίτης είναι άλλωστε ο Πατριάρχης, τούρκικο εθνικό ύμνο τραγουδάει, στον τουρκικό στρατό υπηρέτησε, τουρκικά κόμματα ψηφίζει, τους Τούρκους προγόνους του θα τιμά, αφού άλλωστε οι Τούρκοι είναι αυτοί που του προσφέρουν τη θέση. Δεν πράττει τίποτα το διαφορετικό από τους προκατόχους του, οι οποίοι έπαιρναν πάντοτε το μέρος της εκάστοτε ισχυρής δύναμης για να διατηρήσουν τη θέση τους μ’όλα τα προνόμιά της. Αυτούς τους προδότες
είχαμε ηγέτες και κατά την Τουρκοκρατία,
που μας βύθισαν σε σκοτάδι χειρότερο απ’το λεγόμενο του Μεσαίωνα. Ξαναβλέπουμε αυτά τα υποκείμενα να
ικετεύουν το Χίτλερ για προστασία,
ενώ σήμερα, χωρίς καθόλου ντροπή, παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της εληνικής ταυτότητας, αφού έχουν κατορθώσει να συνδέσουν άρρηκτα υποτίθεται τον ελληνισμό με την ορθοδοξία, δημιουργώντας ενοχές σε όποιον επιχειρει ν’απομακρυνθεί απ’αυτούς και τα ψεύδη τους. Φυσικά Έλληνας μπορεί να είναι κάποιος ανεξαρτήτως θρησκεύματος ή ιδεολογίας. Δε μας φταίνε μυθικοί εβραιομασόνοι και νεοταξίτες, φταίνε αυτά τα ανδρείκελα, ή μάλλον το προβληματικό μυαλό αρκετών μας που εξακολουθεί να τους πιστεύει. Παρά τόσους αιώνες σκοταδισμού και δουλείας, παρά υποτιθέμενες προφητείες που πολλάκις απέτυχαν, παρά την προφανή παραποίηση ιστορικών αληθειών ώστε να τους παρουσιάζουνν διασώστες του ελληνισμού, τίποτε απ’ό,τι φαίνεται δεν κλονίζει την εμπιστοσύνη μεγάλου μέρους του ελληνικού πληθυσμού σ’αυτούς, και δυστυχώς σήμερα, στην περίοδο της Κρίσης, βλέπουμε όλο και περισσότερους να επιστρέφουν στους κόλπους τους. Τόσο βαθιά ριζωμένος είναι ο θρησκευτικός φόβος, ή τουλάχιστον ο φόβος απώλειας της παράδοσης; Ποιας παράδοσης; Της παράδοσης πίστης σε μια εξουσιαστική θρησκεία όπου η υποταγή σ’αυτά τα όντα αποτελέι κεντρικό θεμέλιό της; Ρε μήπως είχε δίκιο τελικά ο σχολιαστής που μού’λεγε ότι το λιβάνι
περιέχει ναρκωτικές ουσίες;
Γιατί επιτέλους δε γίνεται μια μαζική διαμαρτυρία εναντίον τους;