Πηγή:
newsbomb.gr

27 / 07 / 2012
11:06

Σοκ: 5χρονη μεγάλωνε σε κοπάδι αγελάδων
Ένα πεντάχρονο κορίτσι βρήκαν Ρώσοι κοινωνικοί λειτουργοί να μεγαλώνει μαζί με αγελάδες σε αγροτική περιοχή των Ουραλίων.

και ο θετός πατέρας του κοριτσιού, αγρότες στην περιοχή Περμ της Ρωσίας, δεν πήγαιναν τη μικρή στο νηπιαγωγείο και την ανάγκαζαν να μένει με τα ζώα του αγροκτήματός τους, για να μην τους ενοχλεί.

Επίσης, συχνά κλείδωναν το πεντάχρονο κοριτσάκι σε ένα ντουλάπι της κουζίνας.

Το παιδί περνούσε από πολύ μικρό τον περισσότερο χρόνο του μαζί με τις αγελάδες της φάρμας. Αποτέλεσμα είναι ότι δεν ξέρει να μιλάει, αλλά γρυλίζει. Επίσης τρώει κατευθείας από το πιάτο, καθώς δεν ξέρει να χρησιμοποιήσει μαχαίρι και πιρούνι.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί έβαλαν το κορίτσι σε κέντρο αποκατάστασης, όμως είναι αβέβαιο αν θα καταφέρει να ενταχθεί πλήρως. Και οι δύο γονείς είναι αλκοολικοί.

Και υποτίθεται ότι πριν την υιοθεσία ενός παιδιού οι γονείς ελέγχονται από κοινωνικό λειτουργό. Και η Ρωσία δεν είναι και τόσο υπανάπτυκτη χώρα ώστε να μη γίνεται αυτό. Πιστεύω πάντως το παιδάκι ότι θα επανέλθει, λυπάμαι όμως για την επόμενη ζωή του? Αν λειτουργήσει ποτέ κανονικά και πώς και με ποιους θα μεγαλώσει έπειτα. Δυστυχώς περιστατικά γονεϊκής ανωμαλίας είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Δείτε επίσης ένα προηγούμενο θέμα μου με
Βρετανίδα μάνα που έδινε στα παιδιά της ποτά και ναρκωτικά.