Υπάρχει ευρέως η άποψη ότι ο συνδυασμός του ψαριού με αβγό, γάλα ή γαλακτοκομικά είναι κακός και μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση, γι’αυτό αποφεύγεται. Στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει, παραμόνο στους ήδη αλλεργικούς σε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω τρόφιμα, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς όμως παρουσιάζουν αρνητική αντίδραση αν τα φάνε, όπως μας διαβεβαιώνει ο κλινικος διαιτολόγος – διατροφολόγος Κωνσταντινος Ξένος σε σύντομο άρθρο του στο
myworld.gr.

Επομένως, εφόσον δεν έχουμε πρόβλημα με κάποιο απ’τα συγκεκριμένα φαγητά, μπορούμε να τα τρώμε και μόνα τους και σε συνδυασμούς κανονικότατα.

Advertisements