Σε μια μελλοντική εποχή, όχι πολύ μακριά, όταν η Ελλάδα τεθεί επίσημα πλέον υπό Γερμανική διακυβέρνηση, θ’ακούμε αυτήν την ανακοίνωση στις διαφημήσεις στην τηλεόραση:

Υιοθετήστε ένα Γερμανάκι! Το Ελληνικό Παράρτημα της Γερμανικής Κυβέρνησης προτρέπει τον ελληνικό πληθυσμό να μειώσει τις αναπαραγωγές, εκτός από τις ειδικές ομάδες που ορίζονται στην απόφαση Φον Κούνερμαν, και αντ’αυτού κάθε οικογένεια να υιοθετήσει από ένα Γερμανάκι. 10000 Γερμανάκαι περιμε΄νουν για ένα καλό περιβάλλον μιας ελληνικής οικογένειας. Δώστε μια ελπίδα ανάπτυξης στη χώρα σας υιοθετώντας ένα παιδί με αποδεδειγμένα υψηλότερες ικανότητες. Σκεφτείτε το μέλλον, όχι το παρόν. Η Ελλάδα θα προχωρήσει μόνο με γερμανικό αίμα. Υιοθετήστε λοιπόν ένα Γερμανάκι!

Σημείωση για Ρομά και μουσουλμάνους της Θράκης: επειδή παρατηρούμε μη συμμόρφωση με το μέτρο Ράιχενφελντ του 2025 περί μείωσης του αριθμού τέκνων ανά οικογένεια σε δύο το πολύ, έχουμε να ανακοινώσουμε πως εάν η αυξητική σας τάση συνεχιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια, επιφυλασσόμαστε να εφαρμόσουμε ισχυρότερα μέτρα.

Ωραια μελλοντική κατάσταση, ε; Μήπως όμως θά’χουν κάποιο δίκιο;

Advertisements