Από:
Clopypaste,
όχι Copypaste.

Μισέλ Ντούγκαρ: Η Αμερικανίδα μάνα-κουνέλα που περιμένει το …20ο παιδί της!
Αναρτήθηκε από ClopYPastE 11 Νοεμβρίου 2011

Θεού θέλοντος, τον Απρίλιο του 2012 μια Αμερικανίδα θα γίνει μάνα για 20η φορά.

Πρόκειται για την Μισέλ Ντούγκαρ, 45 ετών, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι παντρεμένη με τον συνομήλικό της Τζιμ Μπομπκαϊ. Η Μισέλ ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής καθώς αθλείται πέντε μέρες τη βδομάδα και είναι λάτρης της «υγιεινής διατροφής».

Τα τελευταία 23 (από τα 27 χρόνια που είναι παντρεμένη), γεννιέται κατά μέσο όρο ένα παιδί κάθε 18 μήνες!

«Μάς ικανοποίησε αυτή η απρόσμενη εγκυμοσύνη. Έλεγα ότι ο Θεός δεν θα με ξανακάνει μάνα, αλλά δεν έγινε, τελικά, έτσι αισθανόμαστε, ο σύζυγός μου κι εγώ, υπόχρεοι. Πάντοτε υπάρχει ο χώρος για ένα ακόμα παιδί», δήλωσε στην εκπομπή Today show του τηλεοπτικού δικτύου NBC η Ντούγκαρ.

«Ποτέ δεν θυμάμαι να ήμουνα σε καλύτερη φόρμα, απ’ ό,τι σήμερα», πρόσθεσε.

Η πολύτεκνη οικογένεια, που ζει στο Αρκάνσας, έχει δέκα αγόρια και εννέα κορίτσια. Το μεγαλύτερο από τα παιδιά τους είναι σήμερα 23 ετών, ενώ το μικρότερο μόλις 23 μηνών. Ήδη, το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο εγγόνια.

Υ.Γ.

Δείτε
εδώ
την ιστοσελίδα του ζευγαριού!

Το βρήκα απλά ψάχνοντας με τον όρο «κουνέλα» στο γκουγκλ. Σημειωτέον ότι πέμπτο αποτέλεσμα στην αναζήτηση για «κουνέλα» βγαίνει το ιστολόγιό μου, ενώ έκτο στην αναζήτηση «κούνελος».
Παράξενη περίπτωση όμως. Πήγα λίγο στη σελίδ ατους και πρόσεξα αμέσως ότι έχουν κι ένα μικρό διαδικτυακό κατάστημα όπου πουλάνε διάφορα πράγματα.

Αναμφίβολα η διαφήμιση έπαιξε πολύ σπουδαίο ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πράγματι μια οικογένεια με τόσα πολλά παιδιά είναι κάτι σπάνιο και αξιοσημείωτο στις ανεπτυγμένες χώρες, οπου οι γονείς όντας πιο υπεύθυνοι δαπανούν περισσότερο για λίγα παιδιά παρά κάνουν πολλά και τ’αφήνουν να μεγαλώνουν στο δρόμο, και πολύ καλά κάνουν. Η συγκεκριμένη οικογένεια προφανώς έχει πολλά χρήματα. Δίνει την εντύπωση πως προσπαθεί να χτυπήσει παγκόσμιο ρεκόρ. Ασφαλώς όμως δε θά’ναι η μόνη με τόσα παιδιά. Κάπου στον κόσμο, σε υπανάπτυκτες χώρες, γνωστές μόνο από τους σφοδρούς εμφυλίους πολέμους τους ή απλά μόνο απ’την ύπαρξή τους, μπορεί να υπάρχουν κάποιες πάμφτωχες, εξαθλιωμένες και πρωτόγονες οικογένειες με ίσο αριθμό παιδιών και ορισμένες που να την ξεπερνούν.

Advertisements