Χθες παρατήρησα ένα σοβαρό πρόβλημα προσπαθώντας ν’ανεβάσω νέες φωτογραφίες σε άρθρα. Αν και ανεβαίνουν κανονικά και η μικρογραφία και οι ρυθμίσεις τους εμφανίζονται κανονικότατα, όταν κάνω την επιλογή (προσθήκη στο άρθρο) δε μπαίνουν. Μένουν αποθηκευμένες κανονικά στα πολυμέσα του άρθρου, αλλά καμία εικόνα δεν εμφανίζεται στο άρθρο, ούτε καν φαίνεται ο κώδικας html και η διεύθυνσή της στην επεξεργασία. Τι να φταίει άραγε; Εγώ δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις μου. Το μόνο που έγινε πρόσφατα ήταν μια αλλαγή στο ρούτερ μου και στους κωδικούς σύνδεσης στο διαδίκτυο, αλλά δεν πιστεύω αυτό να επηρεάζει. Επίσης άλλαξε η εμφάνιση του πίνακα ελέγχου του wordpress, κάτι που γίνεται όμως συχνά χωρίς κανένα πρόβλημα ως τώρα. Νά’γινε κάποιο λάθος ή υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να διορθωθεί; Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.

Έως τότε, δε θα μπαίνουν νέες φωτογραφίες. Αν χρειαστεί οπωσδήποτε να βάλω μια φωτογραφία, θα κάνω ένα σύνδεσμο προς μια ιστοσελίδα που την έχει.

Σήμερα προς το παρόν δεν έλεγξα καθόλου το πρόβλημα. Θα πρέπει ακόμα, αν δε βρω λύση σ’αυτόν τον υπολογιστή, να δοκιμάσω και σ’άλλων μήπως και υπάρχει κάποιον πρόβλημα σ’αυτόν που χρησιμοποιώ.

Ενημέρωση 28/11/2011: Το πρόβλημα λύθηκε.
Ενημέρωση 29/11/2010: Πάλι το ίδιο πρόβλημα.