Παρακάτω βρίσκονται όλες οι κάπως περίεργες ή οι όχι και τόσο συνηθισμένες λέξεις-κλειδιά που έχω μαζέψει πρόσφατα από τα στατιστικά, τις οποίες έχουν χρησιμοποιήσει μερικοί ψάχνοντας κι έτσι βρήκαν αυτό το ιστολόγιο, χωρίς απαραίτητα να έχω γράψει για όλα τα παρακάτω ή μπορεί να έκανα και κάποιες μικρές αναφορές. Παλαιότερα επίσης είχα κάνει ένα
τέτοιο άρθρο
με τις παράξενες λέξεις-κλειδιά, κι από τότε το καθιέρωσα, κάθε τόσο να κάνω μια τέτοια δημοσίευση, ενώ στο μεσοδιάστημα να μαζεύω λέξεις. Μία διαφορά που θά’χει από το προηγούμενο είναι ότι σ’αυτό το άρθρο και στα επόμενα θα κάνω σχολιασμό στις λέξεις κλειδιά προσπαθώντας να ανακαλύψω τι έψαχνε να βρει ο χρήστης. Απολαύστε λοιπόν!

«φυτά του Κρόνου»
Μπορεί να πιστεύει στην εξογήινη ζωή στον Κρόνο ή σ’άλλους πλανήτες.
«μικρόβια που προκαλούν μικροκεφαλία»
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το σκέφτηκε. Μάλλον επειδή και τα δύο ξεκινούν από μικρό-.
«σκαθάρι φωτονικός»
Αρκετά ανεξήγητο. Το λογικότερο, αν και το λογικό δεν ισχύει πάντοτε, είναι να ήταν κάποιες σκόρπιες λέξεις σ’ένα κείμενο.
«ξόρκι παλιό για χρήματα με ρητίνη»
Προφανώς θα τον έπληξε πολύ σοβαρά η
οικονομική κρίση.
«στείρωση μουριάς»
Ή ψάχνει για κάποιο χημικό που μπορεί να στείρωσε τη μουριά του (κάπως απίθανο) ή για κάποιο λόγο θέλει να κάνει μια μουριά να μη βγάζει καρπό.

«στάδια αποσύνθεσης ενός πακέτου»
Ό,τι και να έψαχνε, έπεσε πάνω στα
στάδια αποσύνθεσης ενός πτώματος.
«δολοφονίες τελετουργικά από γυναίκες δολοφόνους»
Κάποια ανώμαλη μυστικιστιική αίρεση πιθανόν. Μπορεί όμως και κάτι άλλο.
«μαμά ξύρισμα»
Ίσως η μαμά του ξυρίζεται, ή θέλει να ξυρίσει τη μάνα του, ή η μάνα του τον ζαλίζει συνεχώς να ξυριστεί, όπως έκανε κι εμένα όταν άρχιζα να πρωτοξυρίζομαι.
«θεοί τάφοι και σοφοί – το λυκόφως των αιώνων»
Το πιο λογικό νά’ναι ο τίτλος εν΄ός βιβλίου.
«μυρωδιά βασιλικού στο σπίτι αποσυμβολισμός»
Μπορεί από όνειρο, μπορεί από παραίσθηση, μπορεί από πραγματικό βασιλικό που δεν το βρίσκει πάντως ψάχνει μήπως υπάρχει κάποια ερμηνεία.
«εξέλιξη μέσω πόνου»
Κάποια μαζοχιστική New Age θεωρία.
«εγκλήματα – γουρουνότριχα»
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε γουρουνότριχα και γίνεται έρευνα ή, το πιο διεστραμμένο, ο δολοφόνος χρησιμοποίησε γουρουνότριχα ως μέσω του φόνου ή είχε κάποιο ανώμαλο σεξουαλικό φετίχ, π.χ. τοποθετούσε γουρουνότριχες στα γεννητικά όργανα ή στον πρωκτό του θύματος.
«αρχαιοελληνικά αγγεία με φορητούς υπολογιστές στην Αλεξάνδρεια»
Λιακοπουλικό μου φαίνεται.
«άνθος = μαλάκας»
Πολύ ασαφές: Το άνθος είναι μια προελληνική λέξη στη γλώσσα μας, δηλ. την δανείστηκαν οι Έλληνες κατά τα προϊστορικά χρόνια όταν κατέβηκαν στην Ελλάδα, κι πιθανόν αυτό ψάχνει την αρχική της σημασία. Μπορεί επίσης να μη γνωρίζει τι σημαίνει άνθος και να νομίζει ότι είναι βρισιά, προς μεγάλη του απογοήτευση όμως, έμαθε τι είναι. Ίσως ακόμα παρομοιάζει την αυτεπικονίαση που κάνουν μερικά φυτά με τον αυνανισμό. Τέλος, ίσως είναι κάτι ακόμα πιο παράλογο που το μυαλάκι μου δε βρίσκει.
«ο γυρίνος με το νόμισμα στο στόμα πλούτος»
Κάποιο σύμβολο.
«ξόρκια για να χάσει τη δουλειά του»
Κάποια γυναίκα εξοργισμένη με τον πρώην της ή τον άντρα της που την απατούσε θέλει να τον εκδικηθεί κάνοντάς του μάγια.
«παιδιά μέχρι τα 18 που πίνουν ανθρώπινο γάλα από το στήθος της μητέρας τους»
Μία από τις πιο ανώμαλες αναζητήσεις. Ποιος άραγε θα μπορούσε να το σκεφτεί και να το ψάξει; Μπορεί αυτός που το έψαξε να θήλαζε ως αυτήν την ηλικία και να ήθελε να δει αν είναι φυσιολογικό, μπορεί ν’άκουσε για κάποιους άλλους ότι τό’καναν ή τέλος μπορεί να σχεδιάζει να θηλάζει τα παιδιά της ως τα 18 για να μην της φύγουν. Ίσως παρόλα αυτά κάπου στον κόσμο να γίνεται.
«επίκληση Τουταγχαμών»
Πνεύματα καλεί;

Advertisements